Select Page

“Szólalj szívem” c. bemutatkozó album

  • gazdag képanyaggal, 20 oldalas füzettel, jewel box csomagolású CD-n
  • valamint digitálisan az ismert zeneáruházakban és streaming szolgáltatóknál

A kiadványon tizenkettő szerzemény található. A Holdviola által ismerté vált “Bánat utca”, vagy “Kicsikém” újrahangszerelt és rögzített verziója mellett további tíz vadonatúj kompozíció, köztük a Petőfi Rádióban is már bemutatott “Szólalj szívem” és “Gerlice”.
Az album különlegessége, hogy a magyar népdalfeldolgozások mellett két külföldi koprodukciós dal is helyet kapott. Az egyik a “Mountains will dance”, melyben a Zsaya partnere az izraeli Yemen Blues. A “Ne szólj világ” c. dalban, pedig Tariq Alfqeh jordániai énekes közreműködik. A kulturális kalandozások után az egykori Generál zenekar “Kérdés” c. dalának feldolgozása, majd egy saját Zsaya dalt követően Vitai Ildikó, Zelk Zoltán versére írt dalának átdolgozása “Este jó” címmel hallható. A korongot a “Repülj madár” c. népdal karácsonyi átirata zárja.

MEGRENDELŐ
Az adataid megadása után kérlek használd a legördülő füleket a mennyiségek kiválasztásában!

Visszaigazolás / Kiszállítás
A visszaigazolásunk után válik véglegessé a rendelésed. A beérkezett megrendelések heti egy alkalommal (hétfőnként) kerülnek kiszállításra szerződött partnerünknek köszönhetően. Megrendeléseddel a szállítási feltételeket elfogadod.

[ninja_form id=3]